ACO Modular zuhanyfolyóka

ACO Modular zuhanyfolyóka

Modular zuhanyfolyóka korlátlan lehetőségekkel

Az épített zuhanyozó kialakításához kínálja a tökéletes megoldást az ACO Modular zuhanyfolyóka, mely az építési környezetnek megfelelő modulokból tetszőlegesen állítható össze.

 A 40 féle különböző variációban összeállítható zuhanyfolyóka a megfelelő funkció ellátásához többféle – 3 vízszintes és egy függőleges – összefolyó választható, alkalmazkodva a vízelveztő cső elhelyezkedéséhez és irányához, illetve az aljzat vastagságához.

 

ACO modular

 

ACO modular lefolyó

ACO modular lefolyó

ACO modular lefolyó

ACO modular lefolyó

 

A rozsdamentes acél folyóka test vízszintes körbefutó vagy függőleges szigetelő pereme alkalmassá teszi a közvetlen fal melletti vagy akár a zuhanyterületen belül való beépítésre.

ACO modular

ACO modular

 

Az építés helyéhez illeszkedő műszaki tartalom megválasztása mellet a fürdőhelyiség esztétikus kialakítása is fontos szempont.

A helység modern, stílusos megjelenéséhez a zuhanyfolyóka látható felsőrésze legalább annyira befolyásolja, mint a burkolat mérete, színe, anyaga, a szaniterek vagy az egyéb kiegészítők. 

A Modular zuhanyfolyóka meghatározó része a 10 féle rozsdamentes, elektropolírozott rács és a biztonsági üveg felületek, fekete, fehér és szürke színben.

ACO modular üvegACO modul üvegACO modul üveg