Design & Innováció

ACO ShowerStep rozsdamentes profil

Beépítésével áthidalhatjuk a zuhanyfolyókával beépített zuhanyozó padló szintje és a fürdőszoba zuhanyterületen kívül eső felülete közötti szintkülönbséget. A fürdőszoba lejtés nélkül, teljesen egy síkban burkolt, míg a zuhanyozó padlója a zuhanyfolyóka irányába, egyirányú 1,5-2% lejtéssel burkolt. Ez a lejtéskialakítás magasság különbséget hoz létre a e két terület között, ami a zuhanyfolyóka irányába növekszik.

Az ACO ShowerStep tökéletes átmenetet képez a felületek között. A beépítése egyszerű, mellyel időt takaríthatunk meg és védi a burkolat éleit.

 

Lightline világítószett és Lightline Pro direkt ledvilágítás

Lightline Pro direkt Led világítás

A Led profil a burkolat alá építhető adapter segítségével csatlakoztatható az elektromos rendszerhez és kapcsolóval működtethető. 

A rozsdamentes profilban elhelyezett teljesen vízálló ledsor beépíthető a padló vagy akár a fal burkolatába.

Termék

 

 

Walk-in WPC zuhanytálca rendszer

A Walk In WPC zuhanytálca rendszer kényelmes és látványos megoldás az épített zuhanyozó kialakításához.  A tálca rozsdamentes felülete könnyen tisztítható, higiénikus megoldást nyújt a zuhanyozó hatékony vízelvezetésére. A WPC felsőrész (Wood Plastic Composit) fa hatású megjelenése kellemes érzést biztosít a hideg burkolattal szemben a zuhanyozás során.

Termékjellemzők: