Design & Innováció

ACO ShowerStep rozsdamentes profil

Beépítésével áthidalhatjuk a zuhanyfolyókával beépített zuhanyozó padló szintje és a fürdőszoba zuhanyterületen kívül eső felülete közötti szintkülönbséget. A fürdőszoba lejtés nélkül, teljesen egy síkban burkolt, míg a zuhanyozó padlója a zuhanyfolyóka irányába, egyirányú 1,5-2% lejtéssel burkolt. Ez a lejtéskialakítás magasság különbséget hoz létre a e két terület között, ami a zuhanyfolyóka irányába növekszik.

Az ACO ShowerStep tökéletes átmenetet képez a felületek között. A beépítése egyszerű, mellyel időt takaríthatunk meg és védi a burkolat éleit.

 

Lightline világítószett és Lightline Pro direkt ledvilágítás

Lightline Pro direkt Led világítás

A Led profil a burkolat alá építhető adapter segítségével csatlakoztatható az elektromos rendszerhez és kapcsolóval működtethető. 

A rozsdamentes profilban elhelyezett teljesen vízálló ledsor beépíthető a padló vagy akár a fal burkolatába.

Termék

 

 

ACO Exclusive plusz zuhanyfolyóka

Másodlagos vízelvezetés a tökéletes biztonságért, épített zuhanyozók esetében

A zuhanytálca nélkül, burkolattal kialakított épített zuhanyozó sok építtető számára nem nyújt kielégítő biztonságot a szivárgás tekintetében.

Az épített kialakítás megkövetel bizonyos alapvető feltételeket, úgy, mint az építési környezetnek megfelelő műszaki tartalommal rendelkező zuhanyfolyóka és a tökéletesen homogén kent szigetelés alkalmazása.

ACO Modular zuhanyfolyóka

Modular zuhanyfolyóka korlátlan lehetőségekkel

Az épített zuhanyozó kialakításához kínálja a tökéletes megoldást az ACO Modular zuhanyfolyóka, mely az építési környezetnek megfelelő modulokból tetszőlegesen állítható össze.

 A 40 féle különböző variációban összeállítható zuhanyfolyóka a megfelelő funkció ellátásához többféle – 3 vízszintes és egy függőleges – összefolyó választható, alkalmazkodva a vízelveztő cső elhelyezkedéséhez és irányához, illetve az aljzat vastagságához.