Design & Innováció

Walk-in WPC zuhanytálca rendszer

A Walk In WPC zuhanytálca rendszer kényelmes és látványos megoldás az épített zuhanyozó kialakításához.  A tálca rozsdamentes felülete könnyen tisztítható, higiénikus megoldást nyújt a zuhanyozó hatékony vízelvezetésére. A WPC felsőrész (Wood Plastic Composit) fa hatású megjelenése kellemes érzést biztosít a hideg burkolattal szemben a zuhanyozás során.

Termékjellemzők:

Lightline világítószett és Lightline Pro direkt ledvilágítás

Varázsolja egyedivé fürdőszobáját Led világítással

Lightline Led világító szett

A világítás a víz hatására világítani kezd, majd a tálca kiürülését követően kialszik a fény!

Az Exclusive rozsdamentes acél rácsokhoz kiegészítő, látvány elemként használható az ACO a Lightline és Lightpoint világító szett, mellyel fokozható a zuhanyzás élménye. A Led modul nem használható biztonsági üveg felületekhez, a burkolható felsőrészhez és a Solid rozsdamentes felsőrész esetén.

ACO ShowerStep rozsdamentes profil

Beépítésével áthidalhatjuk a zuhanyfolyókával beépített zuhanyozó padló szintje és a fürdőszoba zuhanyterületen kívül eső felülete közötti szintkülönbséget. A fürdőszoba lejtés nélkül, teljesen egy síkban burkolt, míg a zuhanyozó padlója a zuhanyfolyóka irányába, egyirányú 1,5-2% lejtéssel burkolt. Ez a lejtéskialakítás magasság különbséget hoz létre a e két terület között, ami a zuhanyfolyóka irányába növekszik.

Az ACO ShowerStep tökéletes átmenetet képez a felületek között. A beépítése egyszerű, mellyel időt takaríthatunk meg és védi a burkolat éleit.