Az ACO Solid résfolyóka előnyei

Az ACO Solid résfolyóka előnyei a beépítés és az üzemeltetés során

A zuhanyfolyóka kompakt gyári kialakítása garantálja a kockázatmentes beépítést és működést

Öntsünk tiszta vizet a lefolyóba… Hogyan válasszunk a hazai piacon kapható eltérő minőségű zuhanyfolyókák közül?

  • a termék rozsdamentes anyaga meghatározza annak ellenálló képességét, tisztán tarthatóságát, élettartamát
  • a zuhanyfolyóka kompakt gyári kialakítása garantálja a kockázatmentes beépítést és működést, míg az utólag összeszerelendő, az anyag sérülését kockáztató helyszíni vágás, támasztó lábak és szigetelő gallér felszerelése növeli az esélyét a felület és az illesztések tökéletlenségének
  • a termék ellenértéke legtöbbször a termék minőségét tükrözi, megbízhatóságot nyújtva ezzel a tökéletes működés érdekében

 

A legeredetibb és legmodernebb megoldás épített zuhanyzóhoz, az ACO SOLID résfolyóka nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik.

Az ACO elkötelezte magát a kiemelkedő minőségű rozsdamentes termékek gyártása mellett, hogy kizárólag hosszú élettartamú, maximális higiéniát biztosító és egyszerűen beépíthető fürdőszobai vízelvezetőket fejlesszen. A magyarországi bevezetés óta eltelt 10 év, és az ez idő alatt beépített több, mint 20.000 zuhanyfolyóka visszaigazolta a termékek kiváló minőségét és megbízható működését.

A kompakt gyári kialakításnak köszönhetően az ACO Solid résfolyókát a beépítés előtt nem szükséges előszerelni, szabni vagy arra szigetelő peremet ragasztani, így a beépítési útmutatóval és kisegítő tartozékkal egyértelmű annak beépítése.

 

A széles méretválasztékból a megfelelő hosszúságot kiválasztva:

  1. a zuhanyfolyókát a beépítés helyére kell illeszteni
  2. majd a szintező lábak segítségével az aljzathoz rögzíteni
  3. és a szükséges magasságra beszintezni.

Az ACO Solid résfolyókát ezt követően csatlakoztatni kell a lefolyócsonkhoz, majd következhet az aljzat feltöltése, a kenhető szigetelés felhordása az aljzatra, és a folyóka szigetelő peremére, végül pedig a burkolás. Fal melletti beépítés esetén elegendő 1-1,5% lejtést kialakítani a folyóka irányába. A zuhanyterület közepére vagy az ajtóba való beépítés esetén két irányból, a folyóka felé kell a megfelelő mértékű lejtést kiépíteni.

A burkolás befejeztével a fürdőszoba stílusához kiválasztott felsőrészt , a megfelelő magasságú szintezőláb felhasználásával a burkolat magasságához tudjuk illeszteni. Legyen a burkolat kerámia, természetes kő, üveg vagy akár fa, az ACO Solid résfolyóka tökéletesen belesimul a padlóba, ami akadálymentes, homogén felületet eredményez.

Az ACO Solid résfolyókáról további adatokért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.