ACO Zuhanyfolyóka termékcsalád

ACO egyedi íves és sarok folyóka

Íves folyóka 

Az ívesen kialakított épített zuhanyozókhoz és üvegkabinokhoz a gyári méretek alapján az egyedi íves zuhanyfolyókát tetszőleges egyenes szárhosszúságokkal és egyedi ívsugarakkal, megrendelő igényei alapján gyártjuk, a beépítés helyéhez való tökéletes alkalmazkodás érdekében.

Az ACO Íves zuhanyfolyóka egyenes és íves szakaszai külön-külön vízelvezető csonkkal és kivehető, kétrészes bűzzáral rendelkeznek
Termékjellemzők:

ACO Comfort zuhanyfolyóka

...a megfizethetô kényelem

Az ACO Comfort termékcsalád a továbbfejlesztett változata a korábban már bevált esztétikus, funkcionális és ezzel együtt mégis költségkímélô vízelvezetô rendszernek, az ACO Classic Zuhanyfolyókának. A folyókatest és a rács továbbra is rozsdamentes acélból (AISI 304) készül, újdonságként jelenik meg a tökéletesen simára fényesített felszín a Comfort esetében is, mely hasonló módszerrel készül, mint az elektropolírozás, megy eddig csak az Exclusive termékeknél volt felfedezhetô.

ACO Exclusive zuhanyfolyóka

Nemes kivitel, nagyvonalúság, komfort és egy kis kényeztető luxus érzése. Szépség és funkcionalitás, eredeti design és akadálymentesség a fürdőben. Ezt nyújtja Önnek az ACO EXCLUSIVE Zuhanyfolyóka család.

Mindegyik folyókatest rendelkezik szigetelőgallérral, és különböző, változatos mintázatú rácsfeltétek illeszthetőek a tetejükre. Ezzel a kialakítással a termék nem csak funkcionális eleme, hanem dísze is a térnek. A lapburkolattal burkolható fedlap, lehetőséget ad arra, hogy a fürdőben csak a burkolat anyaga érvényesüljön.

ACO Solid résfolyóka

A láthatatlan résfolyóka…