ACO Zuhanyfolyóka termékcsalád

ACO Zuhanypadló panel beépített ACO EXCLUSIVE Zuhanyfolyókával

A rendszerszerű víztelenítés az egyik legkorszerűbb módszer a fürdőszoba víztelenítésére a legszigorúbb müszaki normák teljesítése mellett.

Biztonsági üveg és ásvány járófelületek az ACO EXCLUSIVE Zuhanyfolyókához

A széles választékkal rendelkező design rácsok mellett mostmár különböző színű és mintázatú biztonsági üveg és ásvány járófelületekkel is kombinálható az ACO EXCLUSIVE Zuhanyfolyóka.

Rozsdamentes acél design rácsok

Az ACO COMFORT Zuhanyfolyóka továbbra is az eddigi design rácsokkal kombinálható, az ACO EXCLUSIVE Zuhanyfolyóka rácsainak választéka viszont még tovább bővült az anyacég által bonyolított fejlesztéseknek köszönhetően!

ACO Zuhanyfolyókák vonalmenti kialakítással

Szeretne fürdőszobájában egy olyan zuhanyzósarkot, mely funkcionális, könnyen megvalósítható és mégis divatos, látványos és teljesen egyedivé teszi a lakásának ezt a gyakran használt helyiségét? Akkor válasszon egy újszerű megoldást, egy - a részleteiben is a lehető legalaposabban kidolgozott - a padlóburkolatban elhelyezett ACO Zuhanyfolyókát.

ACO Íves Zuhanyfolyóka

Az ívesen kialakított épített zuhanyozókhoz és üvegkabinokhoz a gyári méretek alapján az egyedi íves zuhanyfolyókát tetszőleges egyenes szárhosszúságokkal és egyedi ívsugarakkal, megrendelő igényei alapján gyártjuk, a beépítés helyéhez való tökéletes alkalmazkodás érdekében.

Az ACO Íves zuhanyfolyóka egyenes és íves szakaszai külön-külön vízelvezető csonkkal és kivehető, kétrészes bűzzáral rendelkeznek
Termékjellemzők:

ACO Zuhanyfolyóka sarokidom

 

A rozsdamentes acélból készült sarokidom legfőbb előnye, hogy egyedi megrendelések alapján gyártjuk, a megrendelő igényeihez való tökéletes alkalmazkodás érdekében, ennek köszönhetően tetszőleges méretben kérhető. A zuhanyfolyók két oldal hosszúságának a megadásán kívül, a vízkivezetési pontok száma is és a rozsdamentes design felsőrész is választható.

A sarokidom vízszintes szigetelőgallérja a vízszintes, burkolat alatti szigeteléshez, a fali perem pedig a függőleges szigeteléshez csatlakoztatható.

Termékjellemzők: